Köpvillkor

Information om köp på biosolleftea.se

På www.biosolleftea.se är det säkert att betala med kort – köpsidorna är krypterade. Saga Bio anlitar Nets för kortbetalningar på nätet, https://www.nets.eu.

Godkända kort: Visa & Mastercard

Vi accepterar ej kort som saknar CVV/CVC kod.

Vi ber er alltid vara uppmärksamma då ni ska betala med kontokort på nätet. Uppge aldrig er PIN-kod vid betalning, knappa aldrig in kontokortsnumret på mer än en plats, ha brandväggen påslagen och se till att ha ett uppdaterat antivirusprogram installerat på datorn.

Du kan också använda Saga Bios egna Presentkort och Filmstadens Företagsbiljetter för att betala på webbplatsen.

Godkända presentkort:    

Om ni skulle ha några frågor kring säkerheten på vår webbplats så är ni mer än välkomna att kontakta oss via mail eller telefon.

Allmänna villkor vid biljettköp

Villkor för biljettköp

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter, där ingår biobiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts ej.

Personligt bruk

Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får ej användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidareförsäljas i kommersiellt syfte. Biljetter får heller inte erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan medgivande från Saga Bio.

Biljettens giltighetstid

Din biljett är giltig dagen då bokad föreställning visas.

Återköp/Byte

Återköp av biljetter är inte möjligt. Istället erbjuder vi en ersättningsbiljett, giltig i 1 månad framåt, som du kan använda som betalning på nätet eller i kassan.
Har du betalat dina biljetter med Presentkort eller Företagsbiljetter kan vi inte erbjuda en ersättningsbiljett, men vi kan ordna så du kan använda ditt Presentkort/Företagsbiljett igen för annan visning.
Biljetter köpta med Presentkort eller Företagsbiljetter kan aldrig bytas mot kontanter.

Byte av biljetter är möjligt, men du måste ringa till oss på bion så vi kan hjälpa er med detta.

Dina personuppgifter

Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning.
Om du inte är medlem hos oss så sparas dina uppgifter, utöver de vi lagligt är skyldiga att spara, i 30 dagar efter föreställningen.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy som du hittar här, där det också framgår vad som gäller för dig som är medlem hos oss.